veelgestelde vragen

Nadat je een bestelling hebt geplaatst en afgerekend, ontvang je een bevestiging van je bestelling en normaal gesproken wordt je bestelling binnen 1 dag verstuurd en de volgende dag geleverd (afleveradressen buiten Nederland hebben een langere bezorgtijd)

Het kan in een enkel geval wel eens voorkomen dat om bepaalde redenen een verzending even moet worden uitgesteld, bijvoorbeeld als een artikel onverwacht toch niet op voorraad blijkt te zijn. Uiteraard nemen we dan direct contact met je op.

De bestellingen bij Potje Plezier worden verstuurd met Post NL, DPD en met DHL. Nadat we het pakket voor verzending hebben aangeboden ontvang je een tracking nummer zodat je kunt zien waar je pakketje is en wanneer dit wordt afgeleverd. Let op! Potje Plezier verstuurt geen pakketten naar postbussen.

Potje Plezier verzendt bestellingen naar onderstaande landen.

Nederland
Verzendkosten € 6,95 

België
Verzendkosten € 6,95 

HERROEPINGSRECHT
Bent u consument, dan heeft u het recht om binnen 14 dagen, zonder opgave van redenen, een artikel retour te sturen (herroepingsrecht). Binnen deze termijn mag u het artikel bekijken, beoordelen en/of passen (met uitzondering van de oorbellen) zoals u ook in een winkel doet, tenzij anders vermeld.

De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop het artikel in uw bezit is, of bij meerdere artikelen in een bestelling, die afzonderlijk worden geleverd, de dag waarop u het laatste artikel hebt ontvangen.

U maakt gebruik van het herroepingsrecht door ons binnen de gestelde termijn hiervan in kennis te stellen. Dit kan door het invullen en versturen van het modelformulier, of door alle gegevens betreffende uw bestelling en de te retourneren artikelen te mailen naar info@potjeplezier.nl. Na ontvangst hiervan ontvangt u van ons een bevestiging (via e-mail) tezamen met een retourformulier en instructies.

U kunt het artikel alleen terug sturen als het product niet te ernstig beschadigd is. Indien een pot is gebroken kan deze niet worden geretourneerd. Neem contact met ons op als dit zich heeft voorgedaan.

De producten die u wilt retourneren moeten binnen 14 dagen na uw melding worden teruggestuurd. Daarna vervalt het recht van ontbinding. Zorg ervoor dat het product dat wordt geretourneerd goed wordt verpakt om beschadiging tijdens het verzenden te voorkomen.

We adviseren u ook om het/de producten aangetekend terug te sturen. Indien een product licht beschadigd terug komt of verloren raakt, dan wordt de schade verrekend, met als maximum de prijs die voor het product is betaald. Bewaar daarom ook uw verzendbewijs totdat u van ons te horen hebt gekregen dat de terugbetaling is verwerkt.

Het terug te betalen bedrag wordt uiterlijk binnen 14 dagen na verwerking van het retour terugbetaald. Als u de gehele bestelling retour stuurt, betalen wij ook de verzendkosten terug. Wij betalen u terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee u ons hebt betaald. Tegoeden, ontstaan door het verzilveren van een waardebon betalen wij niet uit. De kosten voor de retourzending dient u zelf te betalen, deze worden niet door ons vergoed.

Let op! Producten in de sale aangeschaft worden niet vergoed met een terugstorting van het bedrag naar uw rekening maar worden teruggenomen met als uitbetaling een tegoedbon, die uitsluitend gebruikt kan worden op de website.

Het herroepingsrecht is niet van toepassing op bestellingen die gedaan zijn door klanten met een zakelijk account (B2B).

Potje Plezier houdt een garantietermijn aan van op 1  maand, ingaande op de dag van aankoop. Het is daarom aan te raden de bon te bewaren.

Potje Plezier gebruikt uitsluitend hoogwaardige grondstoffen, dat betekent dat u ervan uit mag gaan dat de producten van goede kwaliteit zijn. Er zijn echter wel een paar uitzonderingen, waarin u niet zomaar een beroep kunt doen op kosteloze reparatie en of vervanging.

Uitzonderingen
Aan het product door of namens de koper aangebrachte wijzigingen;
Beschadiging door opzet of grove onachtzaamheid;
Door de koper of door de koper ingeschakelde derden op eigen initiatief gedurende de garantietermijn verrichte reparaties aan de geleverde artikelen.